Mor als 41 anys un congressista republicà dels Estats Units amb Covid-19

És el polític de més rang que ha perdut la vida al país a causa de la pandèmia.

El congressista, durant la campanya electoral
El congressista, durant la campanya electoral / Twitter: @LukeLetlow

El congressista republicà electe per l'estat de Louisiana (Estats Units) Luke Letlow ha mort aquest dimarts en complicar-se la infecció que patia a causa del coronavirus, segons ha informat el responsable de la seua campanya.

Letlow mateix havia anunciat que li havien diagnosticat la malaltia el passat 18 de desembre. En el moment de la defunció, a l'hospital de Shreveport, tenia 41 anys. És, fins ara, el polític de rang més alt que ha perdut la vida al país per la Covid-19.

El legislador havia obtingut el càrrec a principis de mes, quan va guanyar en la segona volta per a ser representant del cinqué districte del Congrés de Louisiana en substitució de l'anterior congressista, Ralph Abraham, qui va ocupar el lloc durant tres mandats. Letlow havia de prendre possessió diumenge que ve.

Les mostres de condol de la classe política dels Estats Units no s'han fet esperar. Entre altres, han tingut paraules en record del congressista la presidenta de la Cambra de Representants del país, Nancy Pelosi, o el governador de Louisiana, John Bel Edwards.

També et pot interessar

stats