Minnie Mouse portarà pantalons per primera vegada dissenyats per Stella McCartney

El nou aspecte converteix Minnie en un símbol de progrés per a una nova generació i ajudarà Disneyland París a celebrar el seu 30 aniversari

Minnie Mouse amb el seu nou aspecte / Disneyland Paris

Minnie Mouse presenta un nou aspecte amb motiu del 30é aniversari de Disneyland Paris i portarà els seus primers pantalons. Deixa arrere el seu clàssic vestit de motes roges i blanques per uns moderns pantalons blaus marí amb motes en un blau més fosc dissenyat per Stella McCartney.

Es tracta d'una versió que reinventa les mítiques motes de Minnie en forma d'esmòquing blau i negre elaborat amb teixits sostenibles.

Stella McCartney ha dit que està encantada de treballar amb la icònica i inigualable Minnie Mouse i haver dissenyat un conjunt personalitzat per a ella, ja que sempre ha tingut un lloc especial en el seu cor. "El que m'encanta de Minnie és el fet que encarna la felicitat, l'autoexpressió, l'autenticitat i que inspira persones de totes les edats a tot el món. A més, té un gran estil", ha dit la dissenyadora britànica.

Aquesta nova versió de les seues característiques motes converteix Minnie Mouse en un símbol de progrés per a una nova generació", ha destacat McCartney.

Disneyland París ha compartit la notícia en el seu compte de Twitter i ha destacat que és sublim.

Camiseta especial per al Dia de la Dona

Com a part del Dia Internacional dels Drets de la Dona, el 8 de març es llançarà una camiseta especial de Minnie Mouse dissenyada també per McCartney per a la seua compra en línia i a les botigues Stella.

D'altra banda, Disneyland París també ha presentat altres noves disfresses per a Mickey, Minnie i la resta de l'equip per a ajudar a celebrar el 30 aniversari.

També et pot interessar

stats