Millor l'olor a suor que a perfums artificials

La majoria dels usuaris vota contra una iniciativa per a ‘perfumar’ els trens i combatre la mala olor.

Millor l\'olor a suor que a perfums artificials
Millor l'olor a suor que a perfums artificials

El metro de Viena deixarà de "perfumar" els seus trens per a combatre la mala olor que s'acumula en els vagons. El projecte pilot, que es va dur a terme el mes passat, ha sigut ara rebujat pel 57% dels més de 37.000 participants en l'enquesta, i la companya municipal encarregada de la xarxa de transport a la ciutat, per tant, ha anunciat la fi del projecte. 

Durant l'últim mes, quatre trens havien circulat per les línies de metro U1 i U6, les més transitades de la capital austríaca, amb diferents aromes vaporitzats als vagons a través del sistema de ventilació. El cost del projecte va ser d'aproximadament 5.000 euros.

L'empresa conclou que "els vienesos estan contents amb l'aroma ambiental que hi ha en el metro". En diversos fòrums d'internet s'han pogut llegir aquestes setmanes comentaris d'usuaris que relacionen l'ús d'aromes sintètics amb l'aparició d'al·lèrgies, i acusen els polítics municipals de balafiar diners públics. O que simplement rebutgen les olors artificials, i prefereixen l’"honesta" olor de suor. 

També et pot interessar

stats