Mike Pence, vicepresident dels Estats Units: "Hi haurà llei i orde als carrers"

Els republicans agiten el patriotisme en la convenció nacional i confien que el país tinga una vacuna abans que acabe l'any.

Mike Pence en la Convenció Nacional Republicana
Mike Pence en la Convenció Nacional Republicana / Reuters

Amb el lema "Terra d'herois" aquest dijous de matinada s'ha celebrat als Estats Units la tercera jornada de la Convenció Nacional Republicana. El protagonista ha sigut el vicepresident del país, Mike Pence, que ha acceptat el repte del partit de presentar-se a la reelecció en les eleccions del 3 novembre. Un discurs que Pence ha pronunciat des de Baltimore amb la presència del president dels Estats Units, Donald Trump, i envoltat de militars i excombatens sense mascareta i sense quasi guardar les distàncies de seguretat.

El vicepresident nord-americà ha posat el punt de mira en el candidat demòcrata a la Casa Blanca, Joe Biden, a qui ha definit com el cavall de Troia de l'esquerra radical. Assegura que el poble nord-americà no estarà segur si Biden arriba a la presidència. Una figura que ha posat en contrast amb Donald Trump, de qui ha destacat que ha tornat a fer gran els Estats Units. És un país que presenta, ha dit, la millor economia del món.

En referència a les protestes que han esclatat en Kenosha (Wisconsin), després que la policia disparara set vegades per l'esquena contra un afroamericà el cap de setmana i que aquest dimarts a la nit un milicià assassinara dues persones, Pence ha assegurat que "hi haurà llei i orde als carrers". Així mateix, ha agitat el patriotisme en lloar el país com "una nació de miracles", i assegurar que el país podria tindre una vacuna contra el coronavirus abans que acabe l'any. La Convenció Republicana finalitzarà aquest divendres amb l'esperat discurs que Donald Trump ha de pronunciar des de la Casa Blanca.

També et pot interessar

stats