Meghan Markle acusa de racisme la família reial i assegura que va pensar a suïcidar-se

El Partit Laborista britànic demana investigar els fets, davant del silenci de Boris Johnson.

Els ducs de Sussex en una imatge d'arxiu
Els ducs de Sussex en una imatge d'arxiu

La duquessa de Sussex, Meghan Markle, va assegurar, en una entrevista emesa als Estats Units, que certs membres de la família reial britànica van expressar dubtes sobre el color de pell que tindria el seu primer fill amb el príncep Enric. "En els mesos en què jo estava embarassada, va haver-hi (...) preocupacions i converses sobre com de fosca podria ser la seua pell quan nasquera", va dir Meghan.

En una explosiva entrevista amb la presentadora Oprah Winfrey, que va durar dues hores i es va emetre en horari de màxima audiència en la cadena CBS, els ducs de Sussex van relatar la seua experiència abans d'apartar-se de la monarquia britànica, i Enric va lamentar el deteriorament de la relació tant amb el seu germà, el príncep Guillem, com amb el seu pare, Carles d'Anglaterra, de qui va dir que l'ha "decebut".

Les revelacions més xocants van vindre de Meghan Markle, que va protagonitzar en solitari la primera meitat de l'entrevista, en revelar que durant l’embaràs va tindre pensaments suïcides i que la Casa Reial es va negar a ajudar-la. "Simplement, ja no volia estar viva", va subratllar.

Meghan, que està embarassada per segona vegada i va anunciar durant l'entrevista que es tracta d'una xiqueta que naixerà aquest estiu, va assegurar que, quan esperava en 2019 el naixement del primer fill, Archie, es va assabentar que la Casa Reial "no volia que fora un príncep" ni que "rebera seguretat".

Els laboristes demanen investigar els fets, davant del silenci governamental

El Partit Laborista britànic ha demanat investigar les acusacions de racisme, davant del silenci del govern conservador del primer ministre, Boris Johnson, que assegura no haver vist l'entrevista emesa anit als Estats Units.

"Això és més gran que la família reial. Per massa anys, hem menyspreat aquestes qüestions i hem estat disposats a deixar-les de costat", ha afirmat Keir Starmer, líder de la formació.

També et pot interessar

stats