El marit de l'alacantina assassinada a Costa Rica sol·licita que continue la recerca del culpable

El tribunal costa-riqueny ha rebutjat la presó preventiva del sospitós per falta de proves.

El tribunal costa-riqueny ha rebutjat la presó preventiva del sospitós per falta de proves
El tribunal costa-riqueny ha rebutjat la presó preventiva del sospitós per falta de proves

"Demanem a la policia judicial que continue, que no descanse, que trobe el responsable". Aquestes són les primeres declaracions de Miguel Ángel Escribano, el marit d'Arantxa López Gutiérrez, la jove alacantina que va ser trobada morta dissabte als voltants de l'hotel en què s'allotjava a Costa Rica.

En una declaració plena d'agraïments i retrets des del municipi de Tortuguero, el marit d'Arantxa ha recordat les ganes de viure de la seua dona i ha criticat la falta de seguretat durant la seua estada en aquesta zona turística.

Falta de proves

El tribunal costa-riqueny ha rebutjat, per falta de proves, la presó preventiva demanada contra el sospitós de l'assassinat. No obstant això, la fiscalia hi ha presentat ja un altre recurs i està a l'espera que el Tribunal Penal de Pococí analitze de nou la sol·licitud. El sospitós, el van detindre a partir de la versió de diversos testimonis que el van veure conversant amb l'espanyola.

L'Organisme d'Investigació Judicial va apuntar al mòbil sexual com a principal hipòtesi del crim, però no descarta altres causes i la implicació de més persones responsables. A més a més, la policia judicial ha tornat a Tortuguero per a efectuar més diligències.

També et pot interessar

stats