Maduro es nega a rebre ajuda humanitària

L'oposició del govern de Veneçuela està recaptant els enviaments per a pal·liar les carències alimentàries i mèdiques que pateix la ciutadania.

VÍDEO | Maduro es nega a rebre ajuda humanitària

El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, es nega a rebre l'ajuda humanitària que ha d'arribar de fora del país. El cap de l'oposició, Juan Guaidó, assegura que la vida de milers de veneçolans depén d'aquesta ajuda que ell i els seus col·laboradors estan recaptant per a pal·liar les carències alimentàries i mèdiques que pateix la ciutadania.

D'ací a uns dies, els militars que controlen les fronteres tindran el dilema de no deixar passar l'ajuda o bé de deixar-la entrar al país i enfrontar-se al chavisme. El grup de Lima, és a dir, els països llatinoamericans que més rotundament donen suport a l'oposició, criden l'exèrcit veneçolà a posar-se del costat de Guaidó.

Per la seua banda, el president de l'Assemblea veneçolana ha denunciat que el chavisme ha desviat més de 1.000 milions de dòlars del Banc de Desenvolupament a l'Uruguai, per evitar el bloqueig de comptes que han fet els Estats Units amb els actius del petroli.

També et pot interessar

stats