Madonna prepara a Marràqueix el seu 60é aniversari

La celebració serà fastuosa.

Madonna en la catifa roja de la gala MET 2018, a Nova York
Madonna en la catifa roja de la gala MET 2018, a Nova York / Lucas Jackson (Reuters)

La reina del pop, Madonna, celebra aquest dijous el seu 60é aniversari amb magnificència a la ciutat de Marràqueix, des d'on ja ha publicat algunes imatges en el seu compte d'Instagram.

L'elecció d’aquesta ciutat, encara que no s'ha anunciat, era de domini públic i la cantant ha esvaït tots els dubtes amb la publicació recent d'un vídeo enregistrat "Caminant pel laberint de la Medina" de la ciutat marroquina mentre se sent la crida a l'oració des d'una mesquita propera.

Amb anterioritat, dilluns havia publicat una altra imatge seua adornada amb una varietat de joies típiques berbers penjant del coll i amb un fes roig al cap.

L'aniversari de la incombustible Madonna promet ser l'esdeveniment més glamurós de Marràqueix durant la temporada més calorosa de tot l'estiu.

La premsa marroquina ha avançat els noms d'alguns dels riads (cases tradicionals amb pati interior) o luxosos palaus on podria tindre lloc la festa, a la qual s'espera que assistisquen cantants, actors i altres celebritats pròximes a la ja sexagenària.

També et pot interessar

stats