Lewis Capaldi es retira temporalment després del brot de Tourette en un concert

El públic del festival de Glastonbury ajudà el cantant escocés a acabar una cançó després de patir un atac de la síndrome que té

ctuació de Lewis Capaldi en Festival de Glastonbury, en Somerset, Gran Bretanya, el 24 de juny
Actuació de Lewis Capaldi en el Festival de Glastonbury, a Somerset, Gran Bretanya, el 24 de juny / Jason Cairnduff (Reuters)

El cantant escocés Lewis Capaldi ha anunciat que es retira temporalment de la música dies després d'haver patit a la meitat del concert en el festival de Glastonbury un brot de la síndrome de Tourette, la malaltia que té.

Durant la seua interpretació de la cançó 'Someone You Loved', Capaldi va començar a patir espasmes i moviments involuntaris fruit del trastorn que té. A partir d'eixe moment, no va poder continuar cantant i el públic es va entregar per complet i es van bolcar corejant la cançó a l'uníson. Els seus milers de fans li van mostrar el seu suport en un moment molt emotiu.

Després de donar les gràcies als seguidors per haver-li ajudat a acabar el concert a Glastonbury, el cantant ha comunicat la seua decisió de retirar-se temporalment dels escenaris.

"Pot ser que això no siga una sorpresa per a ningú i no ho fa menys difícil escriure-ho, però lamente comunicar-vos que prendré un descans de la gira pel futur esdevenidor".

"Solia ser capaç de gaudir de cada segon de xous com aquest i esperava que tres setmanes pogueren ajudar-me a solucionar-ho. Però la veritat és que encara estic aprenent a adaptar l'impacte del meu Tourette i el dissabte es va fer prou evident que necessite molt més de temps per a posar en orde la meua salut tant física com mental, de manera que puga fer tot el que estime durant moltíssim més de temps", indica.

"Sé que soc tremendament afortunat de poder prendre'm el meu temps allunyat quan altres no poden, per la qual cosa m'agradaria donar les gràcies a la meua meravellosa família, amics, equip, professionals mèdics i tots vosaltres, que heu sigut un suport increïble en cada pas d'aquest procés, en els bons moments i encara més durant l'últim any en què he necessitat el vostre suport més que mai", agraeix en Instagram.

"Vull demanar perdó a tot el que haja planejat vindre a un dels meus concerts abans de finals d'any, però necessite sentir-me bé per a actuar al nivell que us mereixeu. Tocar per a vosaltres cada nit és tot el que he somiat, per la qual cosa aquesta és la decisió més difícil que pres en la meua vida. Estaré de tornada tan prompte com siga possible", conclou Lewis Capaldi.

També et pot interessar

stats