L'FBI visita la casa d'un donant de Trump implicat en la trama ucraïnesa

Presumptament estava implicat en la vigilància il·legal de l’exambaixadora dels EUA a Ucraïna, Marie Yovanovitch.

L\'FBI visita la casa d\'un donant de Trump implicat en la trama ucraïnesa
L'FBI visita la casa d'un donant de Trump implicat en la trama ucraïnesa

L'FBI ha visitat la casa i el negoci de Robert Hyde, un donant del president dels Estats Units, Donald Trump, i candidat republicà al Congrés presumptament implicat en la vigilància il·legal a l’exambaixadora dels EUA a Ucraïna, Marie Yovanovitch.

Aquesta visita ha tingut lloc el mateix dia en què Ucraïna ha obert una investigació a Hyde i a l'ucraïnés nacionalitzat nord-americà Lev Parnas, soci de l'advocat personal de Trump, Rudy Giuliano, acusats d'haver sotmés a vigilància física i electrònica Yovanovitch quan era ambaixadora.

La Policia Nacional ucraïnesa ha obert casos penals per "la violació del secret de la correspondència i de converses" i per "la recopilació, l'emmagatzematge, l'ús d'informació personal confidencial i la violació de la privacitat" de Yovanovitch.

Hyde ha dit que quan va escriure els missatges de text a Parnas en què semblava que controlava els moviments de la diplomàtica, estava de broma i begut.

Aquests fets coincideixen amb l’aprovació per la Cambra de Representants d’una resolució en què designa set legisladors que faran de fiscals en el procés de destitució president Donald Trump.

També et pot interessar

stats