L'FBI mata en una batuda un home que amenaçava a atemptar contra Biden

El sospitós havia amenaçat en diferents missatges d'internet el president i altres autoritats, i fins i tot va arribar a suggerir que ja havia fet plans per a actuar

Agents del FBI
Agents de l'FBI, en arxiu / EFE

Agents de l'FBI han matat aquest dimecres durant una batuda a Utah un home que havia amenaçat a atemptar contra el president dels Estats Units, Joe Biden, segons ha informat la cadena de televisió ABC.

El succés ha ocorregut a primera hora del matí a Salt Lake City, quan els agents de l'Oficina Federal d'Investigació han acudit a un domicili per a detindre i registrar el sospitós. Un dels oficials ha explicat a la cadena ABC que la investigació de l'FBI va començar a l'abril i que es va notificar al Servei Secret, que s'encarrega de la protecció del president, al juny.

El sospitós havia amenaçat en diferents missatges en internet a Biden i altres autoritats, i fins i tot va arribar a suggerir que ja havia fet plans per a actuar. Les amenaces van resultar "creïbles" a l'FBI, segons aquest agent.

D'acord amb la política de l'FBI, el tiroteig que ha provocat la mort del sospitós se sotmetrà a una investigació interna.

També et pot interessar

stats