L’explosió d’una indústria química obliga a establir un radi de seguretat de 5 quilòmetres a Bangkok

Les autoritats temen una segona deflagració, per això han protegit l’aeroport i una zona residencial pròxima

L'aeroport de Bangkok està inclòs dins del radi de seguretat que han establit les autoritats per si hi ha una segona deflagració
L'aeroport de Bangkok està inclòs dins del radi de seguretat que han establit les autoritats per si hi ha una segona deflagració / Reuters

La rodalia del principal aeroport de Bangkok i una zona residencial pròxima estan dins del radi de seguretat decretat per les autoritats locals després de l'explosió en una empresa química. Hi ha temor a una segona explosió. 

A la potent deflagració, l'ha seguida un enorme incendi que ha consumit gran part de la factoria. Els bombers encara tracten d'extingir-lo. Les autoritats temen que es produïsca una segona deflagració en les pròximes hores, per això han definit un radi de seguretat de cinc quilòmetres. La mesura d'emergència s'adopta per la preocupació que el foc puga estendre's al tanc químic, segons ha explicat un portaveu del govern provincial de Samut Prakarn, on està la fàbrica.

Una vintena de ferits

L'explosió inicial en una factoria que produeix espuma de poliestiré, deixa vora 20 ferits i importants destrosses als voltants. Veïns de la zona han declarat a Efe que habitatges situats a més d'un quilòmetre de l'epicentre de l'explosió han patit importants danys.

A pesar d’incloure el principal aeroport dins d’aquest radi de seguretat, l’activitat aèria es manté amb normalitat a Bangkok ara per ara.

També et pot interessar

stats