Kevin Spacey publica un polèmic vídeo després de ser acusat de violació

L'actor compareixerà davant dels jutjats el pròxim gener per presumpta agressió sexual a un adolescent.

Kevin Spacey publica un polèmic vídeo després de ser acusat de violació

L'actor estatunidenc Kevin Spacey, acusat d'abusar sexualment d'un adolescent, ha fet públic un polèmic vídeo on adopta la imatge del seu personatge Frank Underwood en la sèrie House of Cards, per a suscitar en la ciutadania "no emetre juís sense fets".

El vídeo no fa referència específica a l'acusació del jove de 18 anys. "Sé el que vols, vols que torne [...]. No t'afanyaries a emetre juís sense fets, veritat?", diu l'actor en la gravació, on ix amb un davantal amb motius nadalencs i mostra un tarannà seriós i provocador, com del que feia gala en la sèrie de Netflix.

Spacey està citat en el Tribunal de Districte de Nantucket (Massachusetts), el 7 de gener, per agressió indecent. Els càrrecs li'ls imputaren després d'una denúncia al novembre del 2017 de la periodista Heather Unruh, que denuncia que l'actor va agredir sexualment el seu fill de 18 anys en un bar, el 7 de juliol de 2016.

En una conferència de premsa, Unruh va afirmar que el seu fill va mentir a l'actor en dir-li que tenia prou edat per a beure -l'edat legal per a prendre begudes alcohòliques a Massachusetts són 21 anys-. "Kevin Spacey li va comprar beguda rere beguda rere beguda i, quan el meu fill estava borratxo, el va agredir sexualment", va dir, a més d'afegir que no va reportar el crim en aquest moment "per la vergonya i a la por".

Més de 30 homes l'acusen d'agressions

Més de 30 homes han confirmat ser víctimes d'agressions sexuals de Spacey, que es va veure embolicat en una controvèrsia l'any passat quan l'actor Anthony Rapp el va acusar d'intentar seduir-lo el 1986, quan tenia 14 anys. El resultat va ser eliminar-lo de la temporada final de House of Cards i de la pel·lícula All the Money in the World.

Spacey és una de les dotzenes d'homes en la indústria de l'entreteniment i la política a qui han acusat d'agressions sexuals, visibilitzat en les xarxes socials pel moviment #MeToo.

També et pot interessar

stats