Kevin Spacey, acusat d'agressió sexual contra tres homes al Regne Unit

Els càrrecs comprenen dues agressions el 2005, una altra el 2008 i l'altra el 2013

Kevin Spacey, en una imatge d'arxiu
Kevin Spacey, en una imatge d'arxiu / Petra SchöNberger / Europa Press

L'actor estatunidenc Kevin Spacey, de 62 anys, ha sigut acusat aquest dijous per la Fiscalia britànica de quatre delictes d'agressió sexual contra tres homes comesos al Regne Unit entre els anys 2005 i 2013. 

En concret, els càrrecs comprenen dues agressions sexuals el març del 2005 a Londres contra un home, i una tercera agressió l'agost del 2008 contra una segona víctima, que l'acusa de fer-lo participar en una activitat sexual amb penetració sense el seu consentiment.

La quarta agressió sexual, contra una tercera persona, es va produir suposadament l'abril del 2013 al comtat anglés de Gloucestershire.

Precisament, del 2004 al 2005 l'actor estatunidenc va ocupar el lloc de director artístic del teatre The Old Vic de Londres, ciutat on va residir durant alguns anys. Els responsables d’aquesta emblemàtica sala londinenca van indicar el 2017 que havien rebut queixes de vint persones, que asseguraven que van ser assetjades sexualment per Spacey, qui també va afrontar càrrecs per aquesta mena de delictes als Estats Units.

La Fiscalia ha recordat en un comunicat que els processos penals contra Spacey estan actius i l’acusat té dret a un judici just. A més, ha subratllat que només un tribunal pot determinar eventualment la seua innocència o culpabilitat i ha demanat que no es difonguen informacions que puguen alçar perjudicis.

També et pot interessar

stats