El jutge Kavanaugh, més prop del Tribunal Suprem dels Estats Units

El candidat de Trump supera una votació clau al Senat, amb 51 vots a favor i 49 en contra.

Si no hi ha sorpreses en la votació final, Kanaugh es convertirà en el nou membre del Suprem, malgrat tota la polèmica que el rodeja
Si no hi ha sorpreses en la votació final, Kanaugh es convertirà en el nou membre del Suprem, malgrat tota la polèmica que el rodeja / Shawn Thew (Efe)

Brett Kavanaugh està a un pas del Tribunal Suprem dels EUA. 51 vots a favor i 49 en contra han fet possible que el candidat proposat per Trump i acusat públicament per tres dones d'abusos sexuals haja superat el tràmit previ al qual el Senat porte la seua candidatura al vot final del ple.

Si no hi ha sorpreses en la votació final, Kanaugh es convertirà en el nou membre del Suprem, malgrat tota la polèmica que el rodeja. Els republicans ocupen 51 del 100 escons de la Cambra. Això posa en les seues mans triar el candidat.

Per als republicans, l'informe de l'FBI exonera el jutge, mentre que els demòcrates adverteixen que no és apte per al lloc.

Trump s'ha pronunciat ràpidament en el seu compte de Twitter, celebrant la decisió del Senat per l'avanç en la nominació del jutge, després d'atacar les dones que van recriminar plorant l'actuació de Kavanaugh. Acció que s'ha convertit en un dels moments més simbòlics de la política nord-americana.

També et pot interessar

stats