El jutge del cas de Pablo Ibar cita un suplent de jurat que va tindre informació "inadequada"

El suplent va escoltar una conversa entre un jutge, una advocada i un administratiu que parlaven del cas a la seu judicial.

Dennis Bailey, jutge del cas Pablo Ibar
Dennis Bailey, jutge del cas Pablo Ibar / Europa Press

El jutge del cas de Pablo Ibar, al qual un jurat de Florida va declarar dissabte culpable de l'assassinat de tres persones en 1994, ha citat per a aquest dijous un suplent del tribunal popular que va tindre informació "inadequada" durant el judici.

No obstant això, el magistrat ha rebutjat convocar el membre del jurat que va contactar amb el tribunal per a retractar-se després d'haver-se dictat el veredicte, segons ha informat el portaveu de l'Associació contra la Pena de Mort, Andrés Krakenberger.

El magistrat Dennis Bailey ha decidit demanar explicacions al suplent del tribunal popular que assegura haver rebut informació que no havia de tindre sobre antecedents l'acusat en un dels recessos de la vista oral, en escoltar a la seu judicial una conversa entre un jutge, una advocada i un administratiu que parlaven del cas.

D’aquesta manera, el jutge ha citat el suplent del jurat i les parts del cas amb la finalitat de conéixer de quina informació disposava i si la va facilitar a la resta del tribunal popular, la qual cosa va poder influir en la seua deliberació.

També et pot interessar

stats