Joe Biden dona positiu per covid-19

La Casa Blanca assegura que el president dels EUA té símptomes lleus i que continuarà treballant

El president dels Estats Units, Joe Biden, i el d'Espanya, Pedro Sánchez, després de la seua reunió a La Moncloa
El president dels Estats Units, Joe Biden, i el d'Espanya, Pedro Sánchez, després de la seua reunió a La Moncloa / Europa Press

El president dels Estats Units, Joe Biden, ha donat positiu per covid-19 aquest dijous i té símptomes "molt lleus" de la malaltia, segons ha informat en un comunicat la portaveu de la Casa Blanca, Karine Jean Pierre. Biden té 79 anys.

Biden, que ha començat un tractament amb l'antiretrovíric oral amb Paxlovid, estarà aïllat a la Casa Blanca i continuarà treballant, segons han informat les mateixes fonts.

Biden se suma així a la llarga llista de dirigents i líders que han anat donant positiu per covid-19 des de l'inici de la pandèmia, el març de 2020. La reina Isabel II d'Anglaterra, de 95 anys, el president francés, Emmanuel Macron, de 44 anys, el president de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, de 68 anys, o el predecessor de Biden en la Casa Blanca, Donald Trump, de 76 anys, són sols alguns mandataris que també han anat anunciant haver donat positiu per coronavirus.

També et pot interessar

stats