Joan Carles I reapareix en públic en un partit de Rafa Nadal a Abu Dhabi

El rei emèrit ha contemplat la tornada de Nadal a la competició des d’una de les llotges del recinte

Joan Carles I assitint al retorn de Rafa Nadal a les pistes al Campinoat Mundial de Tennis de Mubadala
Joan Carles I assisteix a la tornada de Rafa Nadal a les pistes al Campionat Mundial de Tenis de Mubadala / Ali Haider (Efe)

El rei Joan Carles I ha assistit aquest divendres al Centre Internacional de Tenis Zayed Sports City d'Abu Dhabi per a presenciar en directe la reaparició del tenista Rafael Nadal, que s'enfronta al britànic Andy Murray en el torneig d'exhibició Mubadala World Tennis Championship.

Des d’una de les llotges del recinte el rei emèrit ha contemplat el retorn de Nadal a la competició, absent de les pistes des d'agost passat en el torneig de Washington.

La reaparició coincideix en el temps amb el debat sobre la possible tornada a Espanya durant el Nadal i després que la Fiscalia suïssa ha tancat la investigació sobre els seus comptes. Està a la Unió dels Emirats Àrabs, on es va instal·lar a l'agost de 2020. No obstant això, el president del Govern, Pedro Sánchez, ha reiterat que al seu entendre l'emèrit ha de donar "explicacions" per les seues activitats i ha assegurat que la Casa del Rei no ha consultat el govern espanyol en cap moment sobre l'eventual tornada a Espanya.

Precisament la casa reial ha distribuït aquest dijous la felicitació nadalenca de Joan Carles i Sofia en ple debat sobre la tornada del rei emèrit a Espanya des que se'n va anar a Abu Dhabi.

També et pot interessar

stats