La investigació descarta que l'home detingut aquest dilluns a França segrestara i violara la seua dona

El fiscal manté que no s'han trobat evidències d'aquests fets i atribueix a diverses malalties de la dona l'estat en què la van trobar

La ciutat de Forbach (França), on s'han produït els fets
La ciutat de Forbach (França), on han passat els fets / ilolab (Shutterstock)

L’home acusat de segrestar, torturar i violar la parella des del 2011 a França serà posat en llibertat per la Fiscalia, que ha descartat l’abducció de la dona, perquè no s’han trobat elements inculpatoris després de la detenció. En una compareixença davant dels mitjans, el fiscal Olivier Glady, ha indicat que el marit, de 55 anys, quedarà en llibertat després de quedar detingut aquest dilluns. El fiscal atribueix a diverses malalties el mal estat en què vivia.

D'acord amb la informació que va transcendir en un primer moment a través de la premsa, estava tancada en una habitació, nua, desnodrida, amb el cap rapat i suposats signes d'antigues fractures als dits de les mans i a les cames. Per això la van hospitalitzar d'urgència. Va ser ella mateixa qui va telefonar demanant auxili i va acusar el marit de segrestar-la, torturar-la i violar-la.

A la vista de les proves, el fiscal li dona veracitat a la declaració del marit sobre les declaracions de la muller, que té una malaltia d'“incapacitat” agreujada els últims mesos. Tampoc en l'àmbit mèdic s’han trobat evidències per a sostindre les acusacions de violacions, ni fractures òssies, ni tampoc hi havia restes de sang al domicili. Segons el fiscal, les proves apunten que l'home s’ocupava de la dona malalta, que culpa el marit del seu estat de salut. Així i tot, els exàmens psiquiàtrics continuen en curs.

La dona, que tenia doble nacionalitat espanyola i alemanya, segons ha detallat el fiscal, encara té família a Espanya, en concret els pares i una germana amb qui no manté relació.

També et pot interessar

stats