Hi ha almenys díhuit treballadors atrapats en una mina d'or a la Xina

L'empresa ha declarat que "la complexa situació subterrània i la inestabilitat del terreny a la zona circumdant suposen grans dificultats per al rescat"

Les autoritats xineses han mobilitzat a la mina equips de rescat
Les autoritats xineses han mobilitzat a la mina equips de rescat / @24NewsHD

Almenys díhuit persones ha quedat atrapades en una mina d'or de la regió nord-occidental xinesa de Xinjiang després d'un assolament aquest dissabte. Les autoritats locals han mobilitzat més de 300 efectius de les forces de salvament i huitanta vehicles per a intentar rescatar-los.

En el moment del sinistre, almenys quaranta persones treballaven a les instal·lacions, de les quals 22 van poder escapar. Diumenge, els rescatadors van poder determinar la ubicació dels treballadors atrapats i garantir-los la ventilació.

Fonts de l'empresa minera han declarat que "la complexa situació subterrània i la inestabilitat del terreny a la zona circumdant suposen grans dificultats per al rescat".

Les mines continuen registrant una alta sinistralitat a la Xina, encara que en els últims anys el nombre d'accidents mortals s'ha reduït de manera significativa.

També et pot interessar

stats