Greta Thunberg ja té transport per a viatjar a la Cimera del Clima de Madrid

Salpa aquest dimecres des dels Estats Units amb el vaixell d'uns joves australians que s'han oferit a dur-la.

Greta Thunberg ja té transport per a viatjar a la Cimera del Clima de Madrid
Greta Thunberg ja té transport per a viatjar a la Cimera del Clima de Madrid
13 de novembre 2019 - 11:50

La jove activista sueca Greta Thunberg salpa aquest dimecres des del port de Hampton, a l'estat de Virgínia dels Estats Units, amb l'objectiu de creuar l'Atlàntic i assistir a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP25) que se celebra al desembre a Madrid. Com que Thunberg evita viatjar amb avió per a crear consciència sobre l'impacte d'aquest mitjà en la crisi climàtica, l'activista va demanar ajuda per a arribar a Espanya.

Thunberg viatjarà a bord d'un catamarà de 15 metres d'eslora anomenat La Vagabonde que pertany a una parella australiana, Riley Whitelum i Elayna Carausu, i el seu fill d'onze mesos, Lenny, que navega per tot el món i que s'ha oferit a portar-la fins a Espanya. A més, també viatjarà amb la marinera anglesa, Nikki Henderson.

L'activista sueca, que s'ha pres un any sabàtic, tenia intenció de recórrer el continent americà per terra fins a Xile, on estava prevista inicialment la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic. No obstant això, el govern de Xile va cancel·lar l'organització de l'esdeveniment per les fortes protestes socials que sacsegen el país des de fa setmanes.

També et pot interessar

stats