El governador de Califòrnia anima Sánchez a liderar les energies renovables en la UE

El president del govern es reuneix amb Jerry Brown, abans de concloure el viatge oficial als Estats Units.

El governador de Califòrnia anima Sánchez a liderar les energies renovables en la UE
El governador de Califòrnia anima Sánchez a liderar les energies renovables en la UE

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, acaba aquest dissabte el viatge oficial als Estats Units. Després d'intervindre ahir en l'Assemblea General de l'ONU, Sánchez s'ha reunit amb el governador de Califòrnia, Jerry Brown, per a parlar, fonamentalment, dels reptes mediambientals. Aquest és un dels objectius claus del mandatari californià.

Actualment, el 30% de l'energia aquest estat nord-americà prové de fonts renovables i espera arribar al 60% en el 2030. Brown ha animat Sánchez a encapçalar el repte de la reducció d'emissions d'efecte hivernacle a la Unió Europea i a impulsar les fonts energètiques renovables. En la reunió també han parlat de la presència de les empreses espanyoles a Califòrnia amb experiència en el sector de les renovables i de la possibilitat d'intercanvis científics entre Espanya i l'estat nord-americà.

D'altra banda, en la conferència que va oferir a la Universitat del Sud, a Los Angeles, Pedro Sánchez va animar els estudiants a resistir davant dels moments difícils i a continuar lluitant. El president es va posar ell mateix com a exemple de com encarar els reptes i no caure en el pessimisme.

Sánchez conclou el viatge oficial als Estats Units amb una trobada amb els líders llatins i una visita a les instal·lacions d'una incubadora de negocis d'energies netes.

També et pot interessar

stats