França investiga l'assassinat de quatre policies a París com a acte terrorista

L'autor de l'atac, abatut per la policia, treballava en el departament d'informàtica de la prefectura des del 2003.

Els militars estableixen un perímetre de seguretat prop de la caserna general de la policia de París on es va produir l'atac
Els militars estableixen un perímetre de seguretat prop de la caserna general de la policia de París on es va produir l'atac / Ian Langsdon (Efe)

La Fiscalia Antiterrorista francesa ha assumit la investigació de l'assassinat de quatre policies a la prefectura de París, que des d'ara es tracta com un possible acte de terrorisme. 

"Tenint en compte els elements arreplegats a aquesta altura de la investigació [...], la Fiscalia Nacional Terrorista ha assumit la investigació oberta després dels fets comesos dijous a la prefectura de policia", han assenyalat en el ministeri públic.

Els homicidis els va perpetrar un funcionari del departament d'informàtica de la policia, que va atacar amb un ganivet diversos dels seus companys a la prefectura i va matar-ne quatre. També va causar ferides a un altre. Finalment a l’autor, que treballava a la prefectura des del 2003, el va abatre un agent.

També et pot interessar

stats