Ferides 17 persones, entre elles dues espanyoles, després de caure a un riu una furgoneta al Perú

Les dues turistes espanyoles, de 21 anys, han resultat ferides però sense gravetat.

L'accident es va produir en el sector de Huamanmarka quan el vehicle es dirigia al districte de Santa Teresa per una ruta alternativa al Machu-Picchu
L'accident es va produir en el sector de Huamanmarka quan el vehicle es dirigia al districte de Santa Teresa per una ruta alternativa al Machu-Picchu / Google Maps

Almenys 17 persones, entre elles dues turistes espanyoles, han resultat ferides després que la furgoneta turística en què viatjaven al Machu-Picchu caiguera a un riu des d'una carretera a Cusco, al sud del Perú.

La Policia Nacional peruana ha identificat les dues espanyoles, de 21 anys, que han resultat ferides però sense gravetat. Ambdues joves es troben a Huyro, a la província de La Convención, a l'espera de ser traslladades a Aguas Calientes.

Les forces de seguretat han assenyalat, a més, que entre els ferits hi ha passatgers de nacionalitat colombiana, brasilera, equatoriana i peruana. Dotze han sigut traslladats a l'hospital Santa Rosa, a la localitat de Quillabamba, capital provincial de La Convención.

Les forces de seguretat han obert una investigació per a aclarir les causes de l'accident, que podria deure's a un problema mecànic del vehicle. No obstant això, diversos ocupants del vehicle han assenyalat al conductor, que també ha resultat ferit, com a responsable de la caiguda de la furgoneta.

L'accident es va produir en el sector de Huamanmarka quan el vehicle es dirigia al districte de Santa Teresa per una ruta alternativa al Machu-Picchu.

També et pot interessar

stats