Un espectacle format per un miler de drons il·lumina el cel de Nova York

El muntatge, que ha donat la benvinguda a Lula da Silva amb motiu de la reunió de l'ONU, posa el focus en la crisi climàtica i en les mesures per a frenar-la

Els drons formen la figura de la Terra amb un missatge: "El món crema" / À Punt NTC

Nova York ha donat la benvinguda al president del Brasil, Lula da Silva, amb un impressionant muntatge de drons que posa el focus en la crisi climàtica i les mesures per a frenar-la. Els aparells alineats van formar diverses figures i van llançar un missatge sobre el cel de la ciutat dels gratacels: "L'Amazònia demana auxili, salveu-la, salveu la vida".

L’espectacle va tindre lloc la nit de divendres sobre l’edifici de les Nacions Unides de Nova York, amb motiu de l’arribada del president brasiler a la ciutat per a assistir a la 78a Assemblea General de l'organització internacional. Una cita en què els líders de tot el món es reuneixen per a "estudiar les solucions als reptes mundials interrelacionats per a avançar en la consecució de la pau, la seguretat i el desenvolupament sostenible".

L'encarregat de dirigir el muntatge va ser el director guanyador de l'Oscar per The cove , Louie Psihoyos. "Els nostres equips creatius han programat mil drons per a ballar sobre l'horitzó de la ciutat de Nova York i formar criatures màgiques que envien missatges sobre com salvar el planeta", va expressar Psihoyos en un comunicat.

Sánchez es desplaça a Nova York

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, viatja aquest diumenge a Nova York per a intervindre davant l'Assemblea General de l'ONU i participar en diversos actes paral·lels que tindran com a temes centrals la guerra a Ucraïna, el canvi climàtic o els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i el seu finançament.

També et pot interessar

stats