Dos espanyols estan entre els ferits en l'accident d'autobús de Venècia

Els dos estan entre els quinze ferits d'un sinistre que ha deixat 21 víctimes mortals

La policia científica italiana en el lloc de l'accident
La policia científica italiana en el lloc de l'accident / Reuters

Dos espanyols estan entre els quinze ferits de l'accident de trànsit que es va produir aquest dimarts a Mestre, localitat pròxima a Venècia (nord-est d'Itàlia), i en el qual van morir 21 persones, quan un autobús va caure al buit des d'un pas elevat i es va incendiar.

Segons el delegat de govern de Venècia, Michele di Bari, en el telenotícies de la RAI (la televisió pública italiana), entre els quinze ferits, onze han pogut ser identificats i hi ha dos espanyols, quatre ucraïnesos, un alemany, un francés, un croat i dos austríacs.

En una primera hipòtesi, és possible que el conductor, un italià de quaranta anys que també va morir, se sentira indisposat, ja que no hi ha senyals de frenada i l'autobús circulava per un tram recte abans de trencar la barrera de seguretat i caure, segons va explicar als mitjans el comandant de la Policia Municipal de Venècia, Marco Agostini.

El fiscal en cap de Venècia, Bruno Cherchi, va anunciar que aquest dimecres es realitzarà un examen del succés i s'obrirà una investigació, com també es prosseguirà amb la identificació de les víctimes.

El vehicle era un autobús elèctric que portava els turistes i residents del càmping Hu de Marghera. Entre les víctimes ja identificades, dues d'elles són xiquets i una jove de catorze o quinze anys, i també es hi ha cinc ciutadans ucraïnesos, un alemany, a més del conductor del vehicle.

També et pot interessar

stats