Escala un edifici per a rescatar un xiquet suspés del balcó

El jove, un sensepapers arribat des de Mali, ha sigut rebut pel president francés, que li ha concedit la regularització.

El jove Mamoudou Gassamaa l'Elisi

Mamoudou Gassama va arribar al setembre passat a França des de Mali, d'on havia eixit el 2013, després d'un llarg recorregut per diversos països: Burkina Faso, el Níger, Líbia i finalment Itàlia. Fins aquest cap de setmana vivia en un centre d'acollida de Montreuil. Ara, serà nomenat fill predilecte de la localitat. També s'accelerarà el seu procés de regularització i el cos de bombers de París li donarà faena, segons ha anunciat el president francés, Emmanuel Macron.

Tot després de rescatar un xiquet de quatre anys que accidentalment havia quedat penjat del balcó de sa casa. Mamoudou va veure'l mentre passejava per París, i no va dubtar a pujar, balcó a balcó, els quatre pisos, agafar el xiquet pels braços i deixar-lo sa i estalvi en el pis. La seua fita la van gravar amb un mòbil i les xarxes socials l'han feta viral.

El xiquet, que es trobava sol a casa quan van ocórrer els fets, ha sigut enviat a un centre d'acollida de menors. El pare està detingut i l'estan investigant per eludir les seues obligacions. Compareixerà davant el jutge en setembre i podria ser condemnat a dos anys de presó.

També et pot interessar

stats