Elon Musk prohibeix compartir en Twitter la ubicació d’altres persones en temps real

Alguns usuaris l’han acusat d’utilitzar la xarxa social per interessos personals, ja que un compte compartia informació dels trajectes i la contaminació del seu avió privat

El compte de Twitter l'empresari nord-americà Elon Musk
El compte de Twitter l'empresari nord-americà Elon Musk / DADO RUVIC (Reuters)

Elon Musk ha tornat a revolucionar Twitter amb una nova mesura que canvia el seu funcionament. Segons ha comunicat el propietari de la xarxa social a través del seu perfil, “qualsevol compte que indexe la informació d'ubicació en temps real de qualsevol persona serà suspés, ja que és una infracció de la seguretat física. Això inclou la publicació d'enllaços a llocs amb informació d'ubicació en temps real”. 

Tot seguit, ha acusat d’assetjament l’usuari ElonJet, que des del 2020 rastrejava tots els trajectes del jet privat de Musk, acompanyats d'altres informacions rellevants, com la contaminació que deixava. Aquest mateix dijous, Twitter ha tancat el compte d'ElonJet. Nombrosos usuaris han recordat al magnat que la informació de circulació d’aeronaus és pública i han assenyalat que Musk utilitza Twitter per al seu propi benefici. 

El nou propietari ha assegurat que publicar les ubicacions a les quals s’ha viatjat amb una mica de retard no és un problema de seguretat.

També et pot interessar

stats