Ed Sheeran i la banda ucraïnesa Antytila col·laboren en una versió del senzill "2step"

Els beneficis obtinguts de les reproduccions es destinaran a ajudar el poble d'Ucraïna

Fragment del videoclip “2step"
Fragment del videoclip “2step" / Youtube

Ed Sheeran i la banda ucraïnesa Antytila, els integrants de la qual estan actualment combatent en la guerra, han col·laborat en una nova versió del tema "2step" del músic britànic. Els beneficis obtinguts de les reproduccions es destinaran a ajudar al poble d'Ucraïna.

El senzill, acompanyat d'un vídeo gravat en part durant la guerra, es va presentar dilluns i ha sigut visionat més d'un milió de vegades en YouTube.

Sheeran canta en anglés mentre que el cantant d’Antytila, Tares Topolya, ho fa en ucraïnés. Segons ha explicat als mitjans, els versos estan inspirats en la seua pròpia història i la de moltes altres famílies en les quals l'home s'ha quedat a lluitar al seu país, i els seus familiars han emigrat.

D'acord amb la premsa local, la idea de la col·laboració va sorgir després que els organitzadors d'un concert a Anglaterra de recaptació de fons per a Ucraïna rebutjaren l'oferta d’Antytila de participar per videoconferència, pel fet que estaven en l'exèrcit i es tractava d'un esdeveniment humanitari.

Llavors l'equip de Sheeran es va posar en contacte amb el grup ucraïnés i va eixir la idea de fer alguna cosa conjuntament, tal com ha declarat a la BBC Topolya, que afig que va gravar la seua part quan exercia de sanitari en el front de Borodianka, prop de Kíiv.

El senzill "2step" va aparéixer per primera vegada en l'àlbum = (2021) de Sheeran i el passat 22 d'abril el compositor britànic va traure una remescla amb el raper estatunidenc Lil Baby, amb un vídeo filmat a Kíiv abans de la guerra, els ingressos de la qual es destinen també a l'ajuda per a Ucraïna.

També et pot interessar

stats