Dues víctimes de 15 anys, entre les 39 persones mortes trobades en un camió a Essex

En la llista de víctimes hi ha també un home de 44 anys, que seria el de major edat.

La policia mou el contenidor del camió on es van descobrir els cossos a Essex (Regne Unit) el 23 d'octubre
La policia mou el contenidor del camió on es van descobrir els cossos a Essex (Regne Unit) el 23 d'octubre / Hannah McKay (Reuters)

Dos adolescents de 15 anys figuren en la llista de les 39 persones d'origen vietnamita que van trobar mortes el mes passat en un camió frigorífic a Essex, al sud d'Anglaterra.

La policia britànica ha difós aquest divendres el llistat complet amb les identitats, edats i procedència dels 31 homes i 8 dones mortes que van aparèixer dins de la cambra refrigeradora del vehicle. La persona de més edat era un home de 44 anys.

El succés va commocionar el Regne Unit i va reobrir un debat sobre els perills que plantegen les màfies que trafiquen amb persones, i sobre la necessitat de reforçar els ports.

El camió on es van trobar els morts el passat 23 d'octubre havia viatjat fins a un complex industrial des del port de Purfleet, on havia arribat procedent del de Zeebrugge, a Bèlgica.

El conductor de la cabina, el nord-irlandés Maurice Robinson, de 25 anys, va comparéixer davant un tribunal britànic, acusat de 39 càrrecs d'homicidi i d’altres delictes, mentre que dues persones més també han respost davant un jutjat de Dublín per la seua suposada relació amb el succés.

També et pot interessar

stats