Dotze persones desaparegudes en l'incendi d'un ferri a Grècia

L'embarcació transportava quasi 300 persones a bord i els serveis de rescat n'han localitzat 276

Imatge del moment en què les flames eixien de l'interior del vaixell
Imatge del moment en què les flames eixien de l'interior del vaixell / Reuters

Dotze persones estan desaparegudes i dues continuen atrapades després de l'incendi ocorregut en la matinada d'aquest divendres en un ferri que cobria un trajecte de Grècia a Itàlia. Salvament Marítim ha aconseguit evacuar quasi totes les persones que hi havia a bord, vora 300, en una complicada maniobra en què ha resultat ferit un mariner. 

L'embarcació havia eixit del port grec d'Igumenitsa, en direcció a l'italià de Bríndisi. Però el foc l'ha sorprés de matinada, quan navegava a prop de l'illa de Corfú. Segons informen els mitjans locals, que citen fonts del ministeri de la Marina Mercant, fins ara s'han pogut identificar 276 persones de les 290 que figuraven en la llista de passatge i tripulació. 

Els bombers treballen en l'extinció del foc
Els bombers treballen en l'extinció del foc / Reuters

Dues persones continuen atrapades en un dels tres garatges del ferri (un turc i un búlgar). A més, s'ha detectat que hi havia un migrant que viatjava com a policia, la qual cosa eleva a 291 el total de persones a bord.

Ara com ara no hi ha confirmació de si les persones desaparegudes podrien trobar-se dins del vaixell. Dues embarcacions amb canons d'aigua continuen treballant en l'extinció del foc. 

També et pot interessar

stats