Dotze morts, la majoria xiquets, en afonar-se un edifici en què hi havia una escola a Nigèria

Els equips de rescat ja han evacuat entre els enderrocs a més de 50 persones.

Un edifici de tres plantes que albergava una escola d’educació primària s’ha assolat aquest dimecres a Lagos, Nigèria
Un edifici de tres plantes que albergava una escola d’educació primària s’ha assolat aquest dimecres a Lagos, Nigèria / @NISCN_Nigeria

Almenys dotze persones han mort quan s'ha assolat un edifici de tres plantes en què hi havia una escola d'educació primària a la ciutat de Lagos, al sud-oest de Nigèria. Segons ha assegurat un funcionari del govern nigerià, la majoria dels morts són xiquets en edat escolar que estaven fent classe en el moment del succés.

El portaveu de la policia Baba Elkana ha confirmat que els equips de rescat ja han evacuat entre els enderrocs a més de 50 persones, entre les quals hi ha vuit de ferides. Els xiquets rescatats amb vida han sigut evacuats en lliteres i traslladats a hospitals pròxims.

L'afonament d'edificis és bastant comú en les zones populars de Lagos, una de les majors ciutats del món amb més de 23 milions d'habitants. En 2016 un immoble en construcció de cinc plantes es va solsir en el barri Lekki de Lagos, i va provocar la mort de més de 30 persones; al setembre de 2014, 80 persones van morir després d'ensorrar-se un edifici que protegia una església evangelista.

També et pot interessar

stats