Donald Trump ix de l'hospital a saludar els seus seguidors

Des de dins d'un cotxe, amb les finestres pujades i mascareta.

Donald Trump saluda des del cotxe presidencial

El president dels Estats Units, Donald Trump, que va anunciar divendres passat que estava infectat de coronavirus, ha eixit de l'hospital Militar Walter Reed de Bethesda, a l'estat de Maryland, on està internat des que es va conéixer la notícia, per a saludar els seus seguidors que es trobaven fora del complex.

Trump ha eixit per sorpresa en un cotxe presidencial, amb les finestres pujades i la mascareta posada. El president va publicar un vídeo en Twitter en què anunciava que tot el personal que treballava a l'hospital l'estaven tractant molt bé i que havia "aprés molt sobre la Covid-19".

Donald Trump va anunciar divendres que s'havia contagiat. El principal focus sembla que és una de les seues col·laboradores més estretes, Hope Hicks, que també havia donat positiu dies abans, després d'haver viatjat amb ell, Melania Trump i tota la comitiva que els acompanyava al debat electoral que va celebrar dimart passat amb el candidat demòcrata Joe Biden. Tant a Trump com a Hicks se'ls havia vist sense mascareta en diferents moments del viatge.

També et pot interessar

stats