La policia busca l'autor del tiroteig amb 16 ferits al metro de Nova York

Es tractaria d'un home amb una màscara de gas i un jupetí de construcció taronja com a possible sospitós

Agents de policia treballen a l'escena d'un tiroteig a una estació de metro del barri de Brooklyn de la ciutat de Nova York, Nova York, Estats Units, 12 d'abril de 2022.
Agents de policia treballen a l'escena d'un tiroteig a una estació de metro del barri de Brooklyn de la ciutat de Nova York, Nova York, Estats Units, 12 d'abril de 2022. / Brendan McDermid / Reuters
12 d'abril 2022 - 16:10 Actualitzat: 12 d'abril 2022 - 21:02

Almenys huit persones han resultat ferides de bala en un tiroteig registrat aquest dimarts en el metro de Nova York, en el qual aparentment també es va detonar una bomba de gas, segons mitjans locals. En total, almenys 16 persones han resultat ferides en aquest succés.

La policia està buscant a un home amb una màscara de gas i un jupetí de construcció taronja com a possible sospitós de l'atac, assenyalen les mateixes fonts.

Les imatges distribuïdes en les xarxes socials mostren a diverses persones ferides i cobertes de sang sent ateses en una andana de l'estació del carrer 36 a Brooklyn, en el barri de Sunset Park, una zona amb una gran població mexicana.

També s'han publicat algunes fotografies d'un vagó de metre ple de fum i a hores d'ara, no està clar si el tiroteig va tindre lloc en l'estació o dins d'un tren.

No s'està investigant com terrorisme

La comissària de Policia de la ciutat, Keechant Sewell, ha aclarit que el tiroteig no s'està investigant com un possible acte de terrorisme.A més, Sewell ha ampliat que ara mateix no corre perill la vida de cap dels setze ferits, dels quals deu tenen ferides de bala.

Les autoritats han demanat als ciutadans evitar la zona, on s'han desplegat nombroses ambulàncies i unitats de policia.

La governadora de l'estat, Kathy Hochul, ha escrit en Twitter que ha rebut un informe de la situació a Brooklyn i que els equips d'emergència estan en l'àrea.

També et pot interessar

stats