La diputada valenciana Maria Muñoz (Cs) arremet contra el projecte d'Arrimadas: "No puc formar part d'aquest artifici"

La coordinadora de Ciutadans a la Comunitat Valenciana denuncia que "l'única finalitat" d'Arrimadas és "assegurar la butaca i el sou"

La coordinadora de Cs a la Comunitat Valenciana, María Muñoz, a la delegació d'À Punt a Madrid
La coordinadora de Cs a la Comunitat Valenciana, María Muñoz, a la delegació d'À Punt a Madrid / À Punt NTC

Tempesta a Ciutadans. La coordinadora de la formació a la Comunitat Valenciana i portaveu per a assumptes econòmics en el Congrés, María Muñoz, ha rebutjat incorporar-se a les candidatures per a la direcció del partit, després de publicar una dura crítica contra el projecte d'Inés Arrimadas per a refundar la formació, al qual anomenat “artifici”. També ha rebutjat unir-se al projecte alternatiu d'Edmundo Bal, que li havia oferit ser portaveu del grup parlamentari i el lideratge polític en la nova etapa.

“Una refundació que venia a qüestionar tot, menys els nostres valors i principis, ha acabat qüestionant únicament els nostres valors i principis per a ser un instrument personal per a mantindre el poder d'uns pocs”, ha criticat Muñoz en la carta que ha penjat en el seu compte de Twitter per a explicar els perquès de la seua decisió.

“No puc formar part d'aquest artifici” —adverteix en referència a la candidatura d'Arrimadas— “Aquesta llista no emergeix d'un consens ni d'un intent real de canviar les coses ni de cap voluntat d'unir al partit, sinó únicament del mandat d'implantar canvis cosmètics perquè, en realitat, tot continue igual”. “No seré part de cap projecte l'única fi del qual és assegurar la butaca i el sou”, remata Muñoz en la seua crítica a Arrimadas.

La diputada forma part de l'equip de huit persones que ha canalitzat en els últims mesos els preparatius per a la refundació de Ciutadans, prèviament a l'assemblea que la formació celebrarà a mitjan gener.

També et pot interessar

stats