Detenen una parella a Corea del Sud per amagar tres anys el cadàver de la filla en un pot de verdura

La policia investiga si els progenitors mataren la menuda, de quinze mesos. Les penes hi poden arribar a cinc anys de presó

Vehicle de policia a Corea del Sud (arxiu)
Vehicle de la policia a Corea del Sud (arxiu) / Shutterstock

La policia de Pocheon, una ciutat sud-coreana, ha detingut els progenitors d'un nadó, mort fa almenys tres anys, després de trobar el cos en un pot de kimchi, plat típic del país elaborat amb verdures salades i fermentades. Segons revela el diari britànic Daily Star, les autoritats sospiten que la parella arrestada va guardar durant tot aquest temps les restes de la menuda, que a penes tenia quinze mesos, al recipient.

La investigació apunta que la xiqueta va morir quan el pare, de 29 anys, estava a la presó. No n'informaren les autoritats del decés. L'informe policial sosté que quan l'home va eixir, amb la parella va amagar el cos al sostre de la casa dels pares dins d'un flascó de plàstic de només 34 centímetres de llarg, 24 d'amplada i 17 d'alçada.

Les indagacions començaren quan els agents socials descobriren que la menor no havia sigut escolaritzada. Aleshores els agents estiraren el fil i s'assabentaren que no constava cap control mèdic del nadó.

Aleshores els agents arrestaren la mare, de 34 anys, per violació de les lleis de benestar infantil. En un primer moment ella va negar que la filla realment haguera mort i va dir que l'havien abandonada al carrer, però després va acabar reconeixent els fets. La parella, si és declarada culpable d'abús infantil, s'enfronta a una pena de presó que pot arribar als cinc anys.

També et pot interessar

stats