Detenen un home a Nottingham després de l'assassinat de tres persones

Les autoritats van rebre el primer avís de matinada després de la troballa de dos cadàvers al carrer. Tot seguit, una furgoneta va intentar atropellar tres persones i, després, va ser localitzat un tercer cos

Les forces de seguretat han tallat el trànsit de diversos carrers
Les forces de seguretat han tallat el trànsit de diversos carrers / Reuters

La policia ha detingut a la ciutat anglesa de Nottingham un home per presumptament assassinar tres persones, en el marc d'una operació iniciada de matinada que va portar les forces de seguretat a tallar el trànsit de diversos carrers.

Les autoritats van rebre el primer avís poc després de les 4:00 (hora local), després de la troballa de dos cadàvers al carrer. Tot seguit, va haver-hi una segona alerta, en què s'advertia que una furgoneta havia intentat atropellar tres persones, segons un comunicat de la policia.

Posteriorment, va ser localitzat un tercer cos. "Creiem que els tres incidents estan relacionats", ha explicat la responsable policial Kate Meynell, en donar compte en un comunicat d'un succés "horrible i tràgic".

La policia ha detingut un home de 31 anys com a presumpte autor dels fets, si bé no han transcendit més detalls sobre les seues circumstàncies o possible mòbil.

"La investigació està en una fase inicial i un equip de detectius treballa per a establir exactament el que ha passat", ha assenyalat Meynell.

També et pot interessar

stats