Detenen dos persones més en relació amb els 39 cadàvers trobats en un camió a Anglaterra

Es tracta d’un home i una dona de 38 anys, que han sigut arrestats per homicidi i “conspiració per a traficar amb persones”.

Els gents de policia en l'escena on es van descobrir els cossos en un camió contenidor, a Essex
Els gents de policia en l'escena on es van descobrir els cossos en un camió contenidor, a Essex / Simon Dawson (Reuters)

Dues persones més han sigut detingudes en relació amb la investigació sobre les 39 persones de nacionalitat xinesa mortes que van ser trobades el passat dimecres dins d’un camió frigorífic en un polígon industrial a Essex, Anglaterra.

Es tracta d’un home i una dona, de 38 anys, de la localitat de Warrington, a qui han arrestat com a sospitosos d’ “homicidi” i “conspiració per a traficar persones”.

Fins aquest divendres, els agents havien detingut el conductor del vehicle on van aparéixer els cossos, un nord-irlandés de 25 anys identificat com a Mo Robinson.

S’espera que les autòpsies dels 31 homes i 8 dones comencen a practicar-se a l’Hospital de Broomfield, a la localitat de Chelmsford, on han començat a traslladar-se tots els cossos.

Fins ara, se sap que el contenidor va arribar al port de la localitat anglesa de Purfleet, a la vora del Tàmesi, en vaixell, procedent de Zeebrugge (Bèlgica), la matinada de dimecres. Una vegada a Purfleet el conductor el va arreplegar a les 0:05 GMT.

Fonts dels serveis de seguretat creuen que el succés està connectat amb grups delictius que operen a Irlanda del Nord, algun amb vincles amb dissidents paramilitars. Les sospites se centren cada vegada més en el fet que es tracta d’un cas de tràfic de persones i no de refugiats o migrants que volgueren viure al Regne Unit.

També et pot interessar

stats