Detenen nou homes a la Xina per propinar una brutal pallissa a diverses dones en un restaurant

El vídeo que va capturar el moment de les agressions s’ha viralitzat en les xarxes socials i ha suscitat un debat sobre la violència masclista que viuen les dones xineses

Pallissa en un restaurant de la Xina

El violent atac que han rebut diverses dones en un restaurant de la localitat xinesa de Tangshan ha acabat amb nou homes detinguts.

Els fets han ocorregut aquest divendres. Tal com es pot veure en el vídeo, capturat amb una càmera de videovigilància, un home s'acosta a una dona, que estava asseguda en una taula amb dues més, quan li toca l'esquena amb la mà. Aquesta li espenta el braç en senyal de rebuig, però l'home comença a atacar-la.

Ràpidament, comença una baralla entre les dones i l'home, al qual li dona suport un grup d'homes que es trobava a l'exterior. L'assalt es trasllada prompte al carrer, on les dones són colpejades repetidament, davant de l'actitud passiva de molts dels testimonis.

Finalment, la Policia Local ha detingut els nou homes involucrats. Per la seua part, dues de les dones atacades es troben ingressades a l'hospital per diverses ferides, encara que la seua vida no corre perill.

El vídeo de l'agressió s'ha fet viral en la xarxa social xinesa Weibo i ha despertat un debat sobre la violència masclista al país asiàtic.

També et pot interessar

stats