Els demòcrates preparen un segon 'impeachment' contra Trump per haver incitat a l'assalt del Capitoli

Twitter ha cancel·lat indefinidament el compte a l'encara president dels Estats Units.

VÍDEO | Els demòcrates preparen un segon 'impeachment' contra Trump per haver incitat a l'assalt del Capitoli

Als Estats Units el Partit Demòcrata té previst iniciar aquest dilluns el procés per a un segon procés de destitució de l'encara president, Donald Trump. La iniciativa pretén acusar el president ixent "d'incitar a la insurrecció" per la seua responsabilitat en l'assalt al Capitoli. Si s'activa el procés, Trump serà el primer president de la història que afronta dos processos de destitució.

D'altra banda, la xarxa social Twitter ha tancat indefinidament el compte al mandatari nord-americà amb l'argument que incita a la violència.

L'encara president trencarà una tradició de cortesia i no assistirà a la presa de possessió del seu successor a la Casa Blanca el dia 20. Joe Biden, el president electe, ha expressat que el president actual no és apte per al càrrec. Ho ha dit dues vegades i ha afegit que Trump és un dels presidents més incompetents de la història dels Estats Units.

Per la seua banda, la presidenta de la Cambra de Representants, Nancy Pelosi, ha informat d'una conversa en què ha demanat als caps militars que estiguen alerta per si Trump decidira llançar un atac nuclear els últims dies de mandat.

El New York Times ha declarat que el president estaria considerant indultar-se a si mateix, una decisió inèdita que el blindaria contra possibles investigacions judicials quan deixe la Casa Blanca.

També et pot interessar

stats