El coronavirus remet a la Xina i a Corea del Sud

L'OMS ha registrat vora 110.000 casos confirmats al món, dels quals 4.000 corresponen a les últimes 24 hores.

VÍDEO | El coronavirus remet a la Xina i a Corea del Sud

Mentre que el coronavirus continua expandint-se per Europa, l'epidèmia comença a remetre a la Xina i a Corea del Sud, dos dels països amb més positius fins ara.

A la Xina, només s'han registrat 19 nous contagis en les últimes 24 hores, enfront dels 40 de la jornada anterior. A més, aquest dilluns van morir 17 persones pel Covid-19, cinc menys que diumenge.

Mentrestant, a Corea del Sud s'han registrat 31 casos en les últimes hores, la menor xifra de nous casos de coronavirus en dues setmanes. També s'hi van registrar tres defuncions, fet que deixa en 54 el nombre de morts en aquest país.

Vora 110.000 casos al món

Per la seua banda, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) comptatibilitza 109.578 casos confirmats de Covid-19 al món, dels quals 3.994 corresponen a les últimes 24 hores.

Cinc legisladors, en quarantena voluntària als EUA

D'altra banda, quatre congressistes i un senador nord-americans estan en quarantena voluntària després de participar en una conferència a la qual van assistir el president Donald Trump i el vicepresident Mike Pence, i en què es va detectar un cas positiu de coronavirus.

També et pot interessar

stats