Convoquen més de 500 manifestacions als Estats Units a favor del juí a Trump

Tot apunta que el Congrés aprovarà dimecres el procediment, gracies a la majoria progressista de la cambra.

Trump, aquest dilluns a la Casa Blanca
Trump, aquest dilluns a la Casa Blanca / Reuters

Vora cinquanta organitzacions dels Estats Units, aglutinades sota el paraigua del moviment Impeach and Remove (jutjar i destituir) han convocat per a aquest dimarts més de 500 manifestacions a tot el país per a mostrar suport al juí polític contra el president, Donald Trump. Tot apunta que el Congrés aprovarà aquesta setmana el procediment, gracies a la majoria progressista que hi ha a la cambra.

Les organitzacions fan una crida a la ciutadania de 564 localitats repartides per tots els Estats Units perquè es concentren a partir de les 17:30 hora local de cadascuna de les poblacions, independentment del fus horari en què es troben, sota el lema Nobody is Above the Law (ningú està per damunt de la llei).

Els demòcrates van fer divendres passat un pas decisiu per a obrir un juí polític al president Trump per pressions a Ucraïna, amb l'aprovació dels càrrecs contra ell per part del comité judicial del Congrés. S'espera que el ple de la cambra baixa debata i vote l'aprovació del juí polític al mandatari nord-americà dimecres, de manera que l'impeachment puga tindre lloc el mes de gener al Senat.

També et pot interessar

stats