Continuen els enviaments de paquets sospitosos als Estats Units

Aquesta vegada els destinataris són l’exvicepresident Joe Biden i l’actor Robert de Niro.

Un membre de l’equip nord-americà d’artificiers durant les tasques de desactivació
Un membre de l’equip nord-americà d’artificiers durant les tasques de desactivació / Joe Skipper (Reuters)

La policia nord-americana ha interceptat aquest dijous un nou paquet sospitós adreçat a la residència de l’exvicepresident Joe Biden a New Castle (Delaware). Trobaren el paquet molt prop de sa casa, segons les autoritats policials. Així, es tracta del nové artefacte d’aquestes característiques que s’ha enviat a figures demòcrates destacades i a la cadena CNN als Estats Units. Biden va ser vicepresident amb l’expresident Barack Obama.

A primera hora del matí, la policia de Nova York anunciava que està investigant un altre paquet sospitós dirigit, aquesta vegada, a l’actor Robert de Niro. Havien adreçat l’artefacte a un restaurant de propietat seua a la ciutat dels gratacels. De moment, la policia no ha volgut donar més dades al voltant del contingut de l’enviament i no es descarta que siga una falsa alarma. De Niro ha sigut un crític fervorós amb el president Donald Trump.

Aquest incident ha ocorregut després que els últims dies s’hagen detectat altres paquets enviats a les residències de l’expresident Barack Obama i de l’exsecretària d’Estat Hillary Clinton. També a altres personalitats del bàndol demòcrata: l’exdirector de la CIA, John Brennan, l’exgovernador de l’Estat de Nova York, Andrew Cuomo, l’exfiscal general Eric Holden, entre altres. En tots els casos no hi ha hagut danys gràcies a la ràpida intervenció de les forces de seguretat.

Encara que Trump ha manifestat públicament el seu rebuig pel que ha considerat “atroços” intents d’atac i ha instat a la unitat del país, aquest dijous ha culpat els mitjans de comunicació de contribuir a la “ira” que existeix actualment en la societat.

També et pot interessar

stats