Cinc persones mortes en un tiroteig en la redacció d'un periòdic de Maryland

Al menys 5 persones mortes i diversos ferits de gravetat en un tiroteig a Annapolis, en la redacció del periòdic local "Capital Gazette".

Peu foto Periodistes prenent notes davant d'un oficial de policia a Annapolis (Maryland, EUA).
Peu foto Periodistes prenent notes davant d'un oficial de policia a Annapolis (Maryland, EUA). / Reuters: Greg Savoy

Almenys cinc persones han mort en un tiroteig en la redacció d'un periòdic. Un home armat ha interromput en la redacció del periòdic local Capital Gazette i ha començat a disparar. Un periodista del Capital Gazette, Phil Davis, ha explicat al diari The Baltimore Sun que algunes persones havien rebut impactes de bala dins de l'edifici. Encara està sense confirmar el nombre de víctimes.

El Departament de Policia ha assegurat que la situació del tiroteig està encara activa. S'ha demanat a la ciutadania que es mantinga allunyada de la zona. 

Annapolis, la capital de Maryland, es una ciutat d'uns 40.000 habitants que està situada a 50 quilòmetres a l'est de Washington. Es dóna la cirmcustància que, al passat mes de març, ja es va produir un altre tiroteig a Maryland. En eixa ocasió, el l'agressió es va saldar amb 2 ferits i l'atacant, un jove de 17 anys, mort per la policía.

També et pot interessar

stats