Cinc morts després d'un aterratge forçós a Ucraïna d'un avió procedent de Vigo

El Ministeri d'Afers Estrangers no té constància de víctimes o ferits espanyols

Membres dels serveis d'emergència treballen en el lloc de l'aterratge d'emergència de l'avió Antonov-12, a la regió de Lviv, Ucraïna
Membres dels serveis d'emergència treballen en el lloc de l'aterratge d'emergència de l'avió Antonov-12, a la regió de Lviv, Ucraïna / Reuters

Cinc persones han mort i tres han resultat ferides després de l'aterratge d'emergència que ha realitzat aquest divendres un avió An-12, procedent d'Espanya, a la ciutat ucraïnesa de Lviv, segons ha informat el Servei Estatal d'Emergències d'Ucraïna.

A bord de la nau viatjaven huit persones, de les quals set eren membres de la tripulació i una altra acompanyava la càrrega.

L'avió, de la companyia Ukraine Air Alliance, cobria la ruta entre la ciutat espanyola de Vigo i Lviv, però no ha arribat a la destinació per falta de combustible. L'aeronau ha hagut de realitzar l'aterratge forçós a un quilòmetre i mig de la pista d'aterratge. Els serveis d'emergències treballen ara en el lloc dels fets.

El Ministeri d'Afers Estrangers no té constància de víctimes o ferits espanyols

El Ministeri d'Afers Estrangers no té, de moment, constància que hi haja víctimes o ferits de nacionalitat espanyola en l'aterratge d'emergència d'aquest avió de càrrega procedent de Vigo a la ciutat ucraïnesa de Lviv. No obstant això, l'ambaixada d'Espanya a Kíev està en contacte amb les autoritats locals per a tractar de saber si hi ha espanyols afectats.

També et pot interessar

stats