Chuck Norris aclareix que no va participar en l'assalt al Capitoli

L'actor ha desmentit la seua presència després que es viralitzara una imatge amb un assaltant molt semblant.

Chuck Norris, a l'esquerra, i la foto que va penjar Matthew Bledsoe qui deia era l'actor
Chuck Norris, a l'esquerra, i la foto que va penjar Matthew Bledsoe qui deia era l'actor

L'actor Chuck Norris ha aclarit que no va formar part de la turba d'ultradretans que va assaltar el Capitoli de Washington, després que en les xarxes socials es divulgara una imatge d'una persona que guardava un notable semblant amb l'actor.

"Recentment vaig saber que va haver-hi un doble de Chuck Norris en els disturbis del Capitoli a Washington. No era jo i jo no hi vaig estar", ha expressat Norris en Twitter. "No hi ha espai per a la violència de cap mena en la nostra societat. Estic i estaré sempre a favor de la llei i l'ordre. El vostre amic, Chuck Norris", tanca l'expert en arts marcials.

El seu representant, Erik Kritzer, també ha emés un comunicat al respecte. "El de la foto no és Chuck Norris. És un aspirant a ser el seu doble, però Chuck és molt més atractiu". "Chuck està ara en el seu ranxo de Texas on ha estat amb la seua família", ha afegit.

La controvèrsia sobre si el protagonista de "Walker, Texas Ranger" havia estat o no en l'assalt al Capitoli es basava en una fotografia en les xarxes socials en la qual un dels assaltants, Matthew Bledsoe, posava amb algú a qui ell mateix identificava com Chuck Norris. L'home tenia els cabells pèl-rojos i uns trets semblants als de l'actor.

Ja abans dels comunicats, diferents usuaris de les xarxes socials van mostrar els seus dubtes al voltant que la persona de la imatge fora l'actor perquè era bastant més jove que Norris, qui complirà 81 anys al març.

Norris també ha secundat durant anys als republicans i a la dreta cristiana dels Estats Units i ha mostrat el seu suport en moltes ocasions al president estatunidenc, Donald Trump.

També et pot interessar

stats