Els casos de coronavirus ja superen els 6,5 milions en tot el món

En les últimes hores s'han detectat més de 100.000 positius, una de les xifres més altes en un dia des que va començar la pandèmia.

Un pacient amb Covid-19, a l'Hospital Municipal de Campanha Gilberto Novaes, a la ciutat brasilera de Manaos
Un pacient amb Covid-19, a l'Hospital Municipal de Campanha Gilberto Novaes, a la ciutat brasilera de Manaos / Raphael Alves (Efe)

La pandèmia del coronavirus deixa ja 6,5 milions de contagis en tot el món i s'ha cobrat la vida de 386.000 persones, segons les xifres de la Universitat Johns Hopkins (Maryland, EUA). En les últimes hores s'han detectat més de 100.000 positius, una de les xifres més altes en un dia des que va començar la crisi sanitària.

Aquestes dades posen en relleu que tot i que la situació a Àsia i Europa s'ha estabilitzat i la pandèmia ha patit una forta reculada, el virus s'està propagant amb força en la resta de regions del món, especialment a l'Amèrica Llatina.

El continent americà és el territori amb més nombre de contagis i està a punt d'arribar als 3 milions de casos, mentre que a Europa l'augment és moderat i hi ha 2,2 milions de persones infectades. Així, els Estats Units continua com a país més afectat i s'acosta als dos milions de positius, seguit del Brasil, amb vora 600.000

Precisament, el Brasil ha registrat aquest dimecres un nou rècord en la xifra de morts diàries, el segon consecutiu, amb 1.349 defuncions.

També et pot interessar

stats