La cantant Taylor Swift trenca el seu silenci polític carregant contra els republicans

Ha demanat als joves nord-americans que voten amb responsabilitat en les pròximes eleccions al Senat i al Congrés.

La cantant Taylor Swift trenca el seu silenci polític carregant contra els republicans
La cantant Taylor Swift trenca el seu silenci polític carregant contra els republicans

Taylor Swift ha publicat un manifest polític en què ha demanat als joves nord-americans que voten amb responsabilitat en les pròximes eleccions al Senat i al Congrés dels Estats Units, i ha criticat durament les polítiques de la senadora republicana per Tenesse, Marsha Blackburn.

La cantant i compositora, que fins ara mai havia manifestat la seua opinió política, ha utilitzat el seu compte en la plataforma d’Instagram, on té més de 112 milions de seguidors, per a llançar el missatge.

"Crec en la lluita pels drets LGTB, i que qualsevol forma de discriminació basada en la orientació sexual o el gènere és incorrecta" ha dit, "crec que el racisme sistèmic que encara veiem en aquest país cap a les persones de color és aterridor, repugnant i prevalent".

Publicació en la xarxa social Instagram.

La publicació ha superat el milió de M’agrada en les primeres hores, i ha sorprés per la seua duresa contra les polítiques xenòfobes i ultraconservadores.

El silenci de Swift s’havia associat durant anys amb un suport tàcit a les polítiques republicanes, atés que el seu lloc de naixement és un dels bastions republicans i que ella encaixa en el perfil prototípic d’aquests votants.

Ara, no només s’ha posicionat en el pol oposat al que se suposava d'ella, sinó que ha llançat un clar missatge als seus fidels seguidors i ha dit que ella votarà pels demòcrates Phil Bredesen i Jim Cooper. Segons alguns experts, açò podria inclinar la balança en favor d'aquests candidats i del Partit Demòcrata.

 

També et pot interessar

stats