El Canadà rep les primeres dosis de la vacuna de Pfizer i començarà a vacunar

El primer ministre del país ha anunciat que han arribat 30.000 dels 20 milions que s’esperen.

Una mostra de la vacuna de Pfizer
Una mostra de la vacuna de Pfizer / EFE

El Canadà ha rebut les primeres 30.000 dosis de la vacuna de Pfizer dels 20 milions que el país espera rebre en tot el procés de vacunació que començarà immediatament. Les dosis han arribat aquest diumenge procedents de la planta que la farmacèutica té a Bèlgica en un vol que va fer escala a Alemanya i als Estats Units i que ha aterrat a la ciutat de Mont-real, a l’est del país.

D’aquesta forma, el Canadà començarà en les pròximes hores el procés de vacunació massiva, que tindrà com a primers objectius el personal sanitari dels geriàtrics així com els residents d’aquests. Les vacunes seran enviades des de Mont-real a 14 punts de distribució repartits entre les 10 províncies canadenques.

El primer ministre va fer oficial l’anunci a través del seu compte de Twitter, que també va explicar que el país rebrà abans de la fi de desembre un total de 249.000 dosis. No obstant això, ha recordat que cal continuar extremant la precaució i la vigilància, així com portar les mascaretes, rentar-se les mans, evitar reunions i usar l’aplicació Covidalent per a avisar als usuaris si han estat en contacte amb algú amb la malaltia.

També et pot interessar

stats