Bob Dylan actuarà a Alacant el 15 de juny

El músic farà una gira de dotze concerts per Espanya amb una única parada a la Comunitat Valenciana

Bob Dylan en una imatge d'arxiu
Bob Dylan en una imatge d'arxiu

El músic estatunidenc Bob Dylan, Premi Nobel de Literatura per les lletres de les seues cançons, actuarà a Espanya al juny, i oferirà un total de dotze concerts en huit ciutats amb un repertori centrat en el seu trenta-nové àlbum d'estudi Rough and Rowdy Ways.

Dylan, que el 24 de maig farà 82 anys, va començar la seua gira mundial el 2 de novembre del 2021 a Milwaukee (Wisconsin) i s'allargarà fins al 2024, però abans torna a Espanya on actuarà dues nits, el 7 i 8 de juny a Madrid, en les Nits del Botànic.

Després anirà a Sevilla, on estarà els dies 10 i 11 en el FIBES. El Teatre del Generalife de Granada el rebrà el dia 13, el 15 arribarà a la plaça de bous d'Alacant, i el 17, a la plaça de bous d'Osca.

El 19 i 20 de juny actuarà a Sant Sebastià a l'Auditori Kursaal i el 21 oferirà el seu repertori al Palau d'Esports de La Rioja de Logronyo. Acabarà la seua gira per Espanya a Barcelona, al Gran Teatre Liceu, on actuarà el 23 i 24 de juny.

Sense telèfons mòbils

Aquests concerts són phone free, cosa que significa que els telèfons no estaran permesos en la sala durant el concert.

Les entrades per a totes les dates es podran adquirir a partir del 15 de març des de les deu del matí hora espanyola a través de bobdylan.com i riffmusic.es.

També et pot interessar

stats